Met korting door de autowasstraat? Ga voor de Wasstraatpas (2024)

Af en toe kan je auto wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Dan kun je zelf aan de slag gaan met emmer sop en spons, maar je auto even door de wasstraat rijden, bespaart je veel moeite en bovendien tijd. Ook nog ‘ns geld besparen? Kies dan voor de Wasstraatpas. Deze koop je namelijk met korting op ActievandeDag en wissel je in bij meer dan 200 locaties, verspreid over heel Nederland. Er zit dus altijd een autowasstraat bij jou in de buurt.

Met korting door de autowasstraat? Ga voor de Wasstraatpas (1)

Wat is de Wasstraatpas Premium?

Op ActievandeDag bieden wij niet zomaar een Wasstraatpas aan, maar de Wasstraatpas Premium. Met de Wasstraatpas Premium ben je verzekerd van een stralend schone auto.

Wasstraatpas Premium voordelen

✓ Het beste en duurste wasprogramma op het prijsbord.
✓ Je kunt zoveel Wasstraatpassen inwisselen als je zelf wilt.

Elk prijsbord bij een autowasstraat is verschillend. Dat betekent ook dat het duurste en allerbeste wasprogramma bij elke carwash anders kan zijn. Bekijk daarom voor je bezoek wat ‘premium’ bij jouw wasstraat inhoudt. Eventuele supplementen die je op locatie toe kunt voegen aan je wasbeurt zijn bij de Wasstraatpas Premium niet inbegrepen.

Hoe werkt de Wasstraatpas?

De Wasstraatpas gebruiken is heel makkelijk. Wanneer je de Wasstraatpas koopt, krijg je een unieke verzilvercode. Deze unieke code kun je online verzilveren op de website van Wasstraatpas Premium en daarna kies je de gewenste locatie. De code kun je tot 1 jaar na aankoop verzilveren. Na verzilveren heb je nog 90 dagen om de carwash te bezoeken. De Wasstraatpas is geldig voor slechts 1 wasbeurt, maar je kunt er zoveel kopen als je wilt. Ideaal!

Met korting door de autowasstraat? Ga voor de Wasstraatpas (2)

Deelnemende locaties: van Haan tot Vissers

Wanneer je aan de autowasstraat denkt, dan denk je wellicht ook aan bekende namen als BOB Autowas, Loogman, Shell, Autoradam, Geling, Excellent Carwash of Kuzee. De Wasstraatpas heeft meer dan 200 deelnemende locaties, verspreid over heel Nederland. Met de Wasstraatpas kun je ook een aantal van de hierboven genoemde autowasstraten bezoeken. Onder andere Haan (met wel 78 locaties) en Vissers zijn aangesloten bij de pas.

In welk steden vind je de Wasstraatpas?

Benieuwd of er ook een deelnemende carwash bij jou in de stad zit? Bekijk deze lijst met grote steden waar je sowieso een deelnemende autowasstraat vindt.

  • Amsterdam
  • Haarlem
  • Hoorn
  • Purmerend
  • Schagen
  • Leeuwarden
  • Zoetermeer
  • Den Haag
  • Rotterdam
  • Apeldoorn
  • Utrecht
  • Zwolle
  • Emmen
  • Maastricht
  • Den Bosch

Doet jouw locatie niet mee met de Wasstraatpas?

Balen! Wanneer jouw waslocatie niet meedoet met de pas, kun jij de Wasstraatpas aanbevelen aan de betreffende waslocatie. Meld de autowasstraat zich na jouw aanbeveling bij de Wasstraatpas én doet deze voor minimaal 6 maanden mee? Dan ontvang je een tegoed van wel € 150,-. Niet verkeerd, toch?

Wasboxen voor je auto: zelf schoonmaken

Is de wasstraat inrijden niet jouw ding, maar wil je wel een schitterende wagen? Dan kun je met de pas terecht bij meerdere wasboxen in Nederland, ook bij jou in de buurt. Wanneer je kiest voor een wasbox, ontvang je een code in je mailbox. Door de code te scannen bij je gekozen wasbox, kun je ‘m activeren.

In de wasbox vind je de juiste spullen om je auto met precisie schoon en daarna weer droog te krijgen. Ook kun je in deze gescheiden box je auto grondiger reinigen dan in de automatische autowasserette. Handig dus wanneer je auto erg vies is door modder, zout (in de winter) of zand. Bovendien wordt in een wasbox het vieze water met schoonmaakmiddelen opgevangen, in tegenstelling tot wanneer je je auto voor de deur van je huis poetst. Wel zo vriendelijk voor het milieu.

Met korting door de autowasstraat? Ga voor de Wasstraatpas (3)

Je eerste bezoek aan de autowasstraat: 4 tips

Als je de Wasstraatpas binnen hebt, kun je jouw bezoek bij de carwash gaan plannen. Ga je voor het eerst naar de autowasstraat? Dat kan best een beetje spannend zijn. Lees daarom deze tips door, voordat je met je banden de rollover op rijdt.

  • Verwijder je antenne. Deze kan beschadigen of losschieten in de autowasstraat. Lukt het niet om je antenne eraf te krijgen? Geen paniek! Bij de carwash zetten ze ‘m vast met een plakkertje met zuignappen. Na de wasbeurt trek je deze eenvoudig los.
  • Een schoonmaakbeurt aan de binnenkant van je bolide is zo verkeerd nog niet. Toch raden we aan om ramen en deuren gesloten te houden. Zo voorkom je een natte haardos en autobekleding.
  • Luister naar de instructies van de carwashmedewerker. Vaak staan de instructies ook geschreven op een bord. Haal je auto van de handrem af en zet de versnellingspook in z’n vrij. Zo rol je soepel over de band heen.
  • Genieten! Met je auto door de autowasstraat rijden is een ervaring opzich. Zie hoe je geliefde wagen van boven tot onder ingesopt en schoongespoten wordt. En dan hebben we het nog niet eens over het resultaat gehad.

Carwash met korting bij ActievandeDag

Van een carwash in Amsterdam tot wasstraat in Purmerend of Haarlem: je vindt altijd wel een wasstraat bij jou in de buurt. En zeg nou zelf: van een glimmende wagen wordt iedereen toch gelukkig? En al helemaal als je tegelijkertijd profiteert van een fikse korting. Je koopt de Wasstraatpas Premium vandaag nog bij ActievandeDag. Zo geniet je van het allerbeste en duurste wasprogramma bij jouw favoriete autowasserette in de buurt.

Oh, en ben jij nou helemaal wild van alles wat met auto's te maken heeft? Neem dan ook eens een kijkje tussen de categorie . Hier koop je ook een driftcursus, antislipcursus of droomrit in een supersnelle auto met mooie kortingen. Gaaf!

Met korting door de autowasstraat? Ga voor de Wasstraatpas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6169

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.